54122: Η δική μου ιστορία.

Λάβαμε πρόσφατα μία επιστολή απο αναγνώστη μας, σχετικά με την υπηρεσία chat του 54122 και σας την παραθέτουμε.

«Χαιρετίζω όλους τους αναγνώστες του mastapiranola.gr. Λόγω μίας σχετικά πρόσφατης εμπειρίας με τον αριθμό 54122, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας και τη δική μου ιστορία.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μ., κατάγομαι απο την Σύρο, όπου και κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου και τον πατέρα μου. Πριν απο μερικούς μήνες, μας ήρθε ο λογαριασμός κινητού του πατέρα μου ( έχουμε οικογενειακό πακέτο, οπότε όλα έρχονται σε μένα) και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, αφού η χρέωση που ήρθε ήταν υπέρογκη.

Έκατσα λοιπόν να δω για ποιό λόγο ακριβώς είχε έρθει τόσο φουσκωμένος ο λογαριασμός, αφού ο πατέρας μου, εκτός απο εμάς, δεν μιλάει τόσο πολύ με κάποιον άλλον ( να συμπληρώσω σε αυτό το σημείο πως έχουμε χάσει τη μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, απο την επάρατη νόσο). Ελέγχοντας λοιπόν τον αναλυτικό του λογαριασμό, είδα πως το μεγαλύτερο μέρος της χρέωσης οφειλόταν σε μηνύματα που είχαν αποσταλεί στο 54122. Μή γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται, ρώτησα αμέσως τον πατέρα μου τί είναι αυτό το 54122 και γιατί έχει στείλει τόσα μηνύματα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, συνειδητοποίησα πως ο πατέρας μου είχε δημιουργήσει ένα προφίλ σε μία ιστοσελίδα με το όνομα Έλληνες Παντού, στο οποίο υπάρχει και μία υπηρεσία τσατ, μέσω της οποίας συνομιλείς με άλλους χρήστες. Το γεγονός οτι κατάφερε να δημιουργήσει λογαριασμό δεν με παρεξένεψε, αφού τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εξπέρ του διαδικτύου και διαθέτει μάλιστα και λογαριασμό στο Facebook.

Έτσι όπως ήρθαν λοιπόν τα πράγματα, και κυρίως εξαιτίας της μεγάλης χρέωσης (γιατί διαφορετικά δεν θα είχα δώσει σημασία), μου εξομολογήθηκε πως γνώρισε στο τσατ μία κυρία, επίσης χήρα, με την οποία συνομιλούσαν για αρκετό διάστημα και είχαν αποφασίσει να γνωριστούν και απο κοντά, μιας και, όπως είπε, ταίριαζαν πάρα πολύ σαν χαρακτήρες.

Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, μιάς και έχω ακούσει και διαβάσει τόσα και τόσα για παρόμοιες υπηρεσίες, που ως γνωστόν αποδείχθηκε πως ήταν απάτη, και γι’αυτό το λόγο αρνήθηκα και να πληρώσω. Μίλησα μάλιστα με την εταιρεία και μετά απο μία διαδικασία για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μου εστάλησαν όλες οι συνομιλίες, καθώς και τα στοιχεία εγγραφής του πατέρα μου και τότε συνειδητοποίησα πως όντως είχε κάνει ο ίδιος την εγγραφή και είχε στείλει και όλα αυτά τα μηνύματα.

Το αστείο την υπόθεσης όμως είναι άλλο. Αφού πλέον είχε βγει στη φόρα η κρυφή «δραστηριότητα» του πατέρα μου, μου ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα την γνώριζα κι απο κοντά. Και έτσι έγινε! Λίγες μέρες αργότερα, η κ. Πόπη κατέφτασε στο λιμάνι της Σύρου και πήγαμε οικογενειακώς να την παραλάβουμε. Σήμερα που σας μιλάω, ο πατέρας μου είναι πλέον παντρεμένος με αυτή την υπέροχη γυναίκα και δηλώνει πανευτυχής που οι «μέρες μοναξιάς», όπως τις αποκαλούσε, ανήκουν πια στο παρελθόν.

Ποιός θα το πίστευε, ε;»

Η ομάδα του Mastapiranola.gr περιμένει και τις δικές σας επιστολές, σχετικά με οποιαδήποτε εμπειρία, προβληματισμό ή καταγγελία που σας απασχολεί.

Tags: